csütörtök, március 29, 2012

Megkezdődött a 4. liga tavaszi idénye

Többszöri halasztás után szombaton végre megkezdődhetett a labdarúgó 4. liga tavaszi idénye. Az előző héten azért nem  sikerült útjára indítani a labdát, mert többen kérvényezték a mérkőzésük elhalasztását, arra hivatkozva, hogy a hó még nem olvadt el a pályán, letisztítani a játékteret pedig nincs lehetőségük. Ezúttal azonban teljes fordulót játszottak, a kiegyenlítettség jegyében, hisz a hét találkozó közül négy végződött döntetlen eredménnyel. A kivétel a listavezető és a sereghajtó mérkőzése volt, amelyen Szováta nem kímélte Vámosgálfalvát: tíz gólt rámolt a vendégek kapujába. Szintén magabiztosan nyert Nyárádszereda, míg a marosvásárhelyi rangadón a Gaz Metan minimális különbséggel múlta felül az FC Junior csapatát.
A visszavágó sorozat elején nagyon nehéz lenne megjósolni, hogy mely csapatok esélyesek a bajnoki címre, a pontszámok alapján legalább hat együttes van versenyben, sajnos azonban egyikük sem igazán rendelkezik a 3. ligás részvételhez szükséges háttérrel. Vagy rácáfol erre valaki?




A következő forduló (március 31.) műsora
Kutyfalva – Marosoroszfalu; MSE – Mezőméhes; Nagysármás – Marosludas; Radnót – Dános; Búzásbesenyő – Gaz Metan; FC Junior – Szováta; Vámosgálfalva – Nyárádszereda.




Forrás: Székelyhon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése