hétfő, szeptember 10, 2012

4. Liga. Marosludasi győzelem Sármáson is



Három csapat továbbra is hibátlan a 4. ligás labdarúgó-bajnokságban. A Marosludas, a Marosoroszfalu és a Szováta nagyon jól elkapta a pontvadászat rajtját, és a harmadik erőpróbát is kiválóan teljesítette. Nem csupán az újabb három pontot gyűjtötte be a három alakulat, de öt-öt, illetve hét gólt rámoltak be hét végi ellenfelüknek. Kiemelendő a Medve-tó produkciója, amely az első két fordulóban elért, minimális különbségű siker után ezúttal jelentősen javította a gólkülönbségét. Magára talált a Marosvásárhelyi Gaz Metan is, az első körben, a Marosludastól elszenvedett csúfos vereség rossz emlék immár, az utána következő két győzelem feledtette a kudarcot.
A 4. ligás labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának eredményei: Dános – Búzásbesenyő 0-3, Szováta – Kutyfalva 7-0, Marosoroszfalu – Marosvásárhelyi Junior 5-0, Nagysármás – Marosludas 2-5, Szászrégeni Gliga Companies – Nyárádszereda 0-1, Marosvásárhelyi Gaz Metan – Náznánfalva 4-0, Mezőméhes – Radnót 0-5. A Marosvásárhelyi MSE állt.
A 4. forduló (szeptember 15.) műsora: Búzásbesenyő – MSE, Kutyfalva – Dános, Junior – Szováta, Radnót – Marosoroszfalu, Marosludas – Mezőméhes, Nyárádszereda – Nagysármás, Náznánfalva – Gliga Companies. A Gaz Metan áll. 
Ranglista:
1. Marosludas 9
2. Marosoroszfalu 9
3. Szováta 9
4. Gaz Metan 6
5. Nyárádszereda 6
6. Radnót 3
7. MSE 3
8. Junior 3
9. Gliga Companies 3
10. Búzásbesenyő 3
11. Nagysármás 3
12. Mezőméhes 3
13. Náznánfalva 0
14. Dános 0
15. Kutyfalva 0
Forrás: Népújság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése