kedd, május 08, 2012

4. Liga: Nyárádszereda - Marosludas: 2 - 0

Bár sikerült begyűjtenie a három pontot a Marosludas elől, Nyárádszereda most sem tudta hozni a megszokott jó formáját a Maros megyei 4. liga hétvégi fordulójában.





Ennek ellenére sikerült kézben tartania a mérkőzés irányítását, és már az első percekben jó helyzeteket hagy ki Deteşan és Soţan révén. A vendégek a 15. percben válaszolnak Tescariu révén, aki a védelem hibáját kihasználva egyedül marad a kapussal szemben, de átívelt labdája a léc mögött esik le, majd Litean teszi próbára a hazai hálóőrt. A gólt azonban a hazaiak szerzik meg a 23. percben, amikor a büntető terület széléről Deteşan a hosszú sarokba gurít (1-0). A félidő végén ismét a hazaiak kerülnek helyzetbe, de Novák is, Borz is kapu mellé lő.
A második játékrészt is a hazaiak uralják, s már a 47. percben növelik előnyüket: Soţan leteszi labdát, amit Dragomir 14 méterről a felső sarokba varr (2-0). A továbbiakban is a hazaiaké a labda, de először Dragomir lövését hárítja Fekete, majd Deteşan nem tudja kihasználni a lehetőséget. Néhány percig a vendégek is labdához jutnak, majd a házigazdák ismét átveszik az irányítást, de sorra hagyják ki a helyzeteket. A 89. percben a vendégek jutnak lehetőséghez, Botizan kicselezi a hazai kapust, de lövését Gál menti a kapufa tövéből, míg a következő percben a vendégkapus ment a habozó Istvánfi elől.
Nyárádszereda – Marosludas 2-0 (1-0)

Vezették: Andrei Florin, Holom Felix, Borca Doru (mindhárom Marosvásárhelyről)
Góllövők: Deteşan (23.), Dragomir (47.)
Sárga lap: Tóth, Bucur, illetve Litean
Nyárádszereda: Strete, Gál, György, Tóth, Oprea, Novák, Soţan, Borz (87. Zsigmond), Dragomir (85. Papp), Deteşan (73. Virág), Bucur (69. Istvánfi)
Marosludas: Fekete, Réti (37. Carpaci), Pop, Ádám V. (51. Marius), Beldean C., Botizan, Sándor, Litean, Săcădat, Moldovan (55. Beldean D.), Tescariu (60. Ádám I.)



Forrás: Székelyhon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése