vasárnap, szeptember 23, 2012

4. liga: Marosludas és Szováta továbbra is hibátlan - az 5. forduló eredményei

Már csak két csapat hibátlan a 4. ligás labdarúgó-bajnokságban, miután az 5. fordulóban az éllovas Marosludas legyőzte az eddig szintén négy győzelemig jutó Marosoroszfalut. Az újabb sikert idegen pályán érte el az első helyezett, ráadásul olyan gólkülönbséggel, amely arról árulkodik, hogy a két csapat nem egy súlykategória... A versenyfutás ezek után párosban folytatódik, hiszen a Szováta szombaton újabb nagy gólkülönbségű győzelmet aratott hazai pályán, és javított gólarányán, amely a végelszámolásnál ugyanolyan fontos lehet, akárcsak a győzelmek száma – feltéve, hogy a marosludasiakkal megosztoznának a pontokon az egymás elleni mérkőzéseken. Ezek közül az elsőt a soron következő fordulóban rendezik, ez az összecsapás pedig megmutathatja, hogy a két jó képességű csapat közül valamelyik képes-e felülkerekedni a másikon.
Gólzáporos győzelmet aratott az 5. fordulóban a Marosvásárhelyi MSE is, amely ekként magára találni látszik az egy hete Búzásbesenyőben elszenvedett súlyos vereség után. Változatlanul jól megy a foci a Marosvásárhelyi Gaz Metannak, amely sorozatban immár a harmadik győzelménél tart. Begyűjtötte a három pontot a Marosvásárhelyi Junior is, a bajnokságba időn túl beiratkozó, ennek folytán nem meglepő módon eddig még nyeretlen Dános otthonában.Végezetül a meglepetés-kategóriába kívánkozik a Nyárádszereda mezőméhesi kudarca, annál is inkább, hogy a vendégcsapat a második félidőben kétgólos előnyt tékozolt el és szenvedett végül egygólos vereséget.


A Maros megyei 4. ligás labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának eredményei: Dános – Marosvásárhelyi Junior 0-3, Szováta – Radnót 7-1, Marosoroszfalu – Marosludas 1-5, Mezőméhes – Nyárádszereda 4-3, Nagysármás – Náznánfalva 1-0, Marosvásárhelyi MSE – Kutyfalva 9-0, Szászrégeni Gliga Companies – Marosvásárhelyi Gaz Metan 0-3. Búzásbesenyő állt.

Forrás: mediatica.ro, Népujság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése