péntek, december 12, 2014

Két új magyar nyelvű tv csatorna

Két új magyar nyelvű televíziós csatornával bővült 2014 december 11-én az RCS&RDS kábelszolgáltató Marosludason is fogható digitális csomagja. Ez a két csatorna a magyar RTL csoporthoz tartozó népszerű RTL2 és a Sorozat+
A digitális csomagban szereplő adok eléréséhez a szolgáltató által biztosított digitális vevőegység (Set Top Box) vagy digitális-tunerrel ellátott TV készülék szükséges.


A két csatornáról:
- RTL2: Az RTL Group 2012. októberében indította magyar nyelvű kereskedelmi csatornáját, az RTLII-t. Az RTL Csoport legfiatalabb tagja egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely számos, csak itt látható sajátgyártású műsort kínál a nap 24 órájában. Ilyen például a népszerű gasztro-reality a Vacsoracsata, a Segítség, bajban vagyok! című pszichológiai és jogi problémákat megoldó reality műsor, valamint a naponta látható Híradó, amely kifejezetten az RTLII-re készül. A csatorna történetének legjelentősebb vállalkozása volt ValóVilág 6 elindítása 2014. januárjában. Ezzel a lépéssel a csatorna a középmezőny csatornái közé lépett és rövid idő alatt igazi közönségkedvenc lett. A ValóVilág után sem maradnak a nézők izgalmak nélkül, hiszen a sajátgyártású programok mellett az RTLII műsorstruktúráját a prémium sorozatok és filmek jellemzik. Országos tévépremierek sorát kínálja nézőinek. Magyarországon először csak az RTLII-n látható hétköznap esténként a Nyugi, Charlie! című sorozat Charlie Sheen főszereplésével. Szintén országos tévépremier a Hazug csajok társasága, a hamarosan induló Homeland – A belső ellenség, az Érintés és a Dallas legújabb évada.
- Sorozat+: Az RTL Csoport a sorozatfüggőknek ajánlja a Sorozat+ csatornát. Azoknak, akik nem élhetnek folytatás nélkül. A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. A Sorozat+ műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdiókitól.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése