kedd, március 31, 2015

Te hogyan látod Marosludast ?

A Marosludas Oldala alkotó versenyt hirdet ! 

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy TE hogyan látod városunkat, mit találsz benne érdekesnek, figyelemreméltónak, hogyan képzeled el a város jövőkepét vagy mi az, amit fontosnak tartasz múltjából ?
Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi a víziód városunkról.

Bármilyen egyedi alkotás részt vehet a versenyen, legyen az fotó, videó, makett, rajz, vers, történet vagy akár a modern médiumok által nyújtott alkotói lehetőség: 3D grafika, weboldal, közösségi oldal vagy akár mobilalkalmazás is. 
Ne szabjon semmi korlátot fantáziádnak, kreatív erődnek !

Fiatal vagy fiatal lélekkel rendelkezők vagy akár csapatok jelentkezését várjuk, életkorod nem jelent akadályt, jelentkezz ! Marosludas magyar közössége ismerheti meg és értékelheti a te sajátos nézőpontodat városunkról, weboldalunk (www.marosludas.ro) és Facebook oldalunk (facebook.com/Marosludas) segítségével

Amellett, hogy olvasóink megismerik egyedi víziódat városunkról, Marosludasról, mi, a Marosludas Oldala csapata, sem maradunk tétlenek és szép nyereményekkel (táblagép, fényképezőgép, fülhallgatódíjazzuk a legjobb alkotásokat !  

Jelezd részvételi szándékodat április 15-ig az info@marosludas.ro email címen, majd május 25-ig készítheted és küldheted be alkotásodat.

Kövesd a versennyel kapcsolatos újdonságokat oldalunk "Te hogyan látod Marosludast ?" menüpontja alatt.   

Légy bátor és kreatív !
Mutasd meg mindenkinek, hogy TE hogyan látod Marosludast !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése