hétfő, március 07, 2016

Kontrasztkiállítás Marosludason

Egy kiállítás/kiáltás a családokért. 

Mintha a világ kifordult volna magából. Ez a kiállítás visszavezet egy ideig a létezés eredetéhez, értelméhez. Visszavezet a kontrasztba: a családon belüli erőszaktól a példaképekhez, a válástól a boldog házassághoz, az abortusztól a gyermekvállaláshoz, az alkohol-drogtól az életörömhöz, az öngyilkosságtól életünk küldetéséhez.
A kiállítás egy család- és ifjúságmentő projekt. Egy olyan multimédiás kiállítás, amely a látogató minden érzékszervét megdolgoztatja, de elsősorban elgondolkodtat, és igyekszik pozitív döntésre segíteni. A fiatalok és a családok életét érintő legfontosabb kérdéseket hozza felszínre, méghozzá kíméletlenül őszintén. A Kontrasztkiállítás anyagát, a preventív tartalmú üzeneteket, keresztyén fiatalok készítették fiatalok számára. Ez a kiállítás egy hatalmas sikoly, nem simogat hanem felráz, nem udvarias hanem kiált ott, ahol a legtöbben némák, építeni akar azokon a pontokon, ahol a fiatalok életében legnagyobb a rombolás.
A Kontrasztkiállítást több mint 50.000-en tekintették meg, Magyarország tíz leglátogatottabb kiállítása között szerepelt. Szerzője a Kisvárdai Református Ifjúság. 2008-ban állították fel először Kisvárdán. Ez után sok stáció következett: Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Budapest stb., és ez úttal Marosludas!

Az kiállítás március 20-ig tekinthető meg a marosludasi Református Gyülekezeti Központban. 

14 éven aluliak számára nem ajánlott a kiállítás megtekintése!

További Információ: kontrasztkiallitas.refkertvaros.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése