szerda, augusztus 03, 2016

Több mint egy hete nyoma veszett Glasgowban egy marosludasi nőnek

Több mint egy hete nyoma veszett Glasgowban a marosludasi származású Dorisa Andra Szantónak. A 27 éves fiatal nőt utoljára július 24-én, vasárnap hajnali fél 6-kor látták - írja a voceatransilvaniei.ro.

A Maros megyei nő idén májusban költözött Skócia legnagyobb városába, ahol a Glasgow City Centre bevásárolóközpontban alkalmazták pincérnőként. Előtte évekig nyaralóhajókon dolgozott.

Lakótársa arról számolt be a skót rendőrségnek, hogy Szanto az utóbbi időben nagyon maga alatt volt, és kaotikusan viselkedett. Vasárnap hajnalban azt mondta lakótársának, hogy kilép egyet sétálni, ilyenre már korábban is volt példa. 

A skót rendőrség leellenőrizte Dorisa Andra Szanto mobiltelefonját, de eltűnése óta egyetlen hívás sem ment ki, vagy jött be rajta. Ugyancsak kerestették a város repülőterén és kikötőjében, de ott sem akadtak nyomára.

A város utcai biztonsági kamerarendszerének felvételén látták utoljára Glasgow belvárosában pár órával azután, hogy vasárnap hajnalban elment lakásából.

A skót rendőrség a lakosság segítségét kérte Dorina Andra Szanto előkerítése érdekében. A leírás szerint a marosludasi nő 162 centiméter magas, vékony, sötétbarna haját jobb oldalon leborotválva viseli, szeme barna színű. Jó beszél angolul. Térde fölött szakadt farmer kezes-lábast, fehér cipőt és fekete bőrkabátot viselt.

Információkat a Partick utcai rendőrség a 0800 555 11 telefonszámon vár. 

Forrás: maszol.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése