hétfő, március 04, 2013

4. liga - Nagy meglepetés a tavaszi évad első fordulójában

Fotó: Facebook

Meglepetéssel indult a labdarúgó 4. liga tavaszi évadja: az őszi bajnok Marosludasi Maros hazai pályán kikapott a Marosvásárhelyi Gaz Metantól. A remek siker dacára a vásárhelyi klub edzőt cserél: Varró Sándor visszatér az együtteshez, és váltja a kispadon ifj. Lungu Constantint.
Az éllovas házigazda nem volt egyedül gyenge otthoni szereplésével, a 16. fordulóban mindössze egyetlen esetben értékesítették a vendéglátók a saját pálya előnyét: a játéknap leggólgazdagabb mérkőzésén a Marosvásárhelyi MSE felülmúlta a Szovátai Medve-tó csapatát. A többi találkozó szoros eredménnyel végződött, három esetben ikszeltek a csapatok, míg két pályán a látogatók minimális gólkülönbségű győzelmet arattak.
Az eredmények: Búzásbesenyő – Marosoroszfalu 1-1, Kutyfalva – Mezőméhes 1-1, Marosvásárhelyi Junior – Nagysármás 1-2, Radnót – Szászrégeni Gliga Companies 1-1, Marosludas – Marosvásárhelyi Gaz Metan 0-1, Nyárádszereda – Náznánfalva 0-1, Marosvásárhelyi MSE – Szováta 5-3.
A 17. forduló (március 9.) műsora: Dános – Marosvásárhelyi MSE, Szováta – Búzásbesenyő, Marosoroszfalu – Kutyfalva, Mezőméhes – Marosvásárhelyi Junior, Nagysármás – Radnót, Szászrégeni Gliga Companies – Marosludas, Marosvásárhelyi Gaz Metan – Nyárádszereda. Náznánfalva áll.
Forrás: Népújság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése