csütörtök, április 03, 2014

Tálas Huba további két évre az Udvarhely játékosa marad


Tálas Huba és Székelyudvarhely neve már összeforr: még ifjúsági játékosként került Marosludasról Udvarhelyre. Bajnok lett a sportiskola színeiben, majd egy kis kitérő után a Kolozsvári U-nál újból visszakerült, hogy a Székelyudvarhelyi KC-t az élvonalba segítse. Onnan kezdve már nem is öltötte magára más klub mezét.

A jelenlegi megállapodása az udvarhelyi csapattal az idény végén lejárt volna, ezért a két fél asztalhoz ült, hamar sikerült egyezségre jutniuk.
„Sok minden az mellett volt, hogy itt maradok. Nagyon jól érzem magam itt, a csapattársaimmal maximálisan kijövök, szeretem a várost, a szurkolók mindent megtesznek értünk, ott vannak mellettünk mind itthoni pályán, mind idegenben. Sok jó emlék ideköt, rengeteg barátot szereztem az évek során, sőt a barátnőm is udvarhelyi” – mondta az aláírást követően a csapat beállósa.

Tálas újabb két évre kötelezte el magát az udvarhelyi csapathoz, mint kifejtette, többen is megkeresték, de nem akart elmenni: „Nem titkolom, próbáltak csalogatni, de nem akartam innen távozni, ráadásul el sem tudom képzelni, hogy az SzKC ellen játsszam az országban bármelyik másik csapatnál. Célunk az, hogy a klubot visszaröpítsük, oda, ahol valóban a helye, vagyis az élmezőnybe”.

A játékos és klubunk elnöke, dr. Verestóy Attila aláírásukkal látták el az újabb dokumentumot.

Forrás: szkc.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése