hétfő, június 15, 2015

Összeférhetetlen rendőr Marosludason

Fotó: Vocea Transilvaniei
Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) összeférhetetlenséget állapított meg a városi rendőrség vezetője, Cornel Boitoş esetében.

A marosludasi önkormányzati képviselő-testület volt tagja 2013. szeptember 17-étől volt ebben a helyzetben, ugyanis egy időben volt a ludasi helyi rendőrség vezetőségi tagja, az intézmény vezetője, ami közhivatalnoki státuszt jelent, ugyanakkor a Konzervatív Párt (PC) végrehajtó bizottságának elnöke, a párt helyi szervezetében. Mi több, ugyancsak ugyanebben az időben a Konzervatív Párt Maros megyei szervezete végrehajtó bizottságának alelnöki tisztségét is betöltötte.

Ráadásul az ANI szerint városi tanácsosi tisztségének betöltése alatt (2012. június 29.–2013. október 15. között) is összeférhetetlenséget állapítottak meg az ő esetében, ugyanis a Central Intex Kft.-nél ebben az időszakban betöltötte az ügyvezető adminisztrátori tisztséget és társtulajdonos is volt. Ebben a minőségében 8208 lej értékben árukat szállított a Marosludas Polgármesteri Hivatalának és a városi kórháznak.

Forrás: Székelyhon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése