csütörtök, december 15, 2016

Gruppen Hecc - Lecsó macsó és egyéb zöldségek

Gruppen Hecc - Lecsó macsó és egyéb zöldségek

Helszín: Marosludasi Művelődési Ház
Időpont: 2017. január 28., szombat, 18 órai kezdettel


2017 - JÖN A GRUPPEN-HECC!

Mert jönni szokott... Mert várják... Mert kíváncsiak: vajon az idén mit talált ki azért, hogy nevetve váljunk meg az óesztendő összes nyomorúságától, visszásságától?

A Rádió Gaga és a Gruppen-Hecc bemutatja:

LECSÓ MACSÓ

Megint nyakunkon a Szilveszter! Lesz kabaré? Lesz. De miről szól? Miért, mi történt 2016-ban? Semmi nevezetes. Csak választás volt Amerikában, Moldáviában, Bulgáriában, Ausztriában… és persze itthon. Volt egy Brexit, meg egy migráns-kvóta referendum. Talán soha ennyit nem pecsételt a világ, mint az idén. Na, és kiket választottunk?! Amerika Trumpot, mi meg Teleormániát. Még egy parlamenti ciklus, és visszaválasztjuk Iliescut. Vagy Ceausescut? Kár, hogy nem lehet feltámasztani! Vagy mégis?
Állítólag japán tudósok már próbálkoznak a mamuttal… Mi magyarok is megválasztottuk a mieinket. Utáljuk, szídjuk őket, de megválasztottuk újra. Igaz, a mi mamutjaink félreálltak, és most új, éhes ragadozók vetik magukat a koncra. Szóval egy nagy lecsó az egész. Hogy ki keveri? Keveri egyáltalán valaki? Ez a kérdés itten: ki a „Lecsó Macsó”? Majd a színpadon kiderül.

Ezen fogunk munkálkodni alulírottak: Nagy István, Kárp György, Henn János, Biluska Annamária, Somody Hajnal, László Zsuzsa, Fodor Piroska - szereplő k, Nyágai István, zenei munkatárs, és a szerző k: Nagy István és Molnár Tibor.

Nagy István, Marosvásárhely

Hang- és fénytechnika: Göllner Károly, producer: Hompot Szilárd.

További információ: Székelyhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése