hétfő, július 26, 2021

Autókozmetika nyílt Marosludason

Deverra Power Clean Kft Kereskedelmi Társaság - áprilisban megnyitott kocsikozmetika, amely különböző helyi és otthoni tisztítási szolgáltatásokat nyújt.

A korszerű munkaeszközökkel felszerelt modern garázsműhely a város főterén található, a MOL benzinkút mellett, a volt EGCL udvarán,  Republicii u. 56

Az alapvető szolgáltatások között a következő munkálatok igényelhetők: a kis és nagy gépjárművek belső terének szakszerű kitakarításaózonos klímatisztításaz elsárgult, megmattult fényszorók polírozásavalamint a gépjárművek szélvédőjének és az üvegfelületeknek hidrofób kezelése.

Ügyfeleink otthon is igénybe vehetik cégünk ózonos fertőtlenítő szolgáltatásait, így vállaljuk egyaránt a kanapék, matracok és székek vegyi felújítását és felfrissítését.

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyaga, amely a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-szor, de akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású lehet a klórnál. Ha az ózon kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azokat, vagy cseppfolyós formában oxidálja, és ezáltal kiszűrhetővé teszi ezeket, amelyek a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosással eltávolíthatók. Az ózonnal történő oxidálás annyira eredményes tisztítási eljárásnak bizonyul, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni ellene, legalábbis nem úgy, mint ahogy ez a hagyományos vegyszerek használatakor előfordulhat.

Az üvegfelületek hidrofób kezelése nyomán létrejön egy védőréteget képező nano (mikroszkopikus) bevonat, amely rendkívül ellenáll a vegyi anyagoknak és a kopásnak hosszú távú védelmet nyújtva az üveg-, a tükör- és a kerámia felületeknek.

Az így nyert lótusz-hatás (vagy lótusz-effektus: a fogalom a víztaszító felületek öntisztuló képességére utal) csökkenti a szennyeződések és rovarok tapadását, védelmet nyújt a kosz, a madárürülék és a fanedvek okozta foltosodás ellen, ezért a felület a későbbiekben is könnyebben tisztítható marad. A víztaszító kezelőkészletnek köszönhetően csökken az ablaktörlők kopása, és lényegesen javul a láthatóság esőben.

A kezelés tartós marad nagyjából egy évig vagy legfeljebb 20 000 megtett km távolságig.

A garázs munkáját Deverra Power Clean nevű Facebook oldalunkon lehet követni, 

A szolgáltatásaink igénybevételéhez hívja a 0759-846.923 telefonszámot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése