kedd, május 26, 2015

Te hogyan látod Marosludast ? - Az alkotások

A "Te hogyan látod Marosludast ?" verseny legizgalmasabb szakaszához érkezett, tegnap este lezártuk az alkotások beküldési időszakát. 

Eredetileg 20-an iratkoztak fel a versenyre, közülük 16-on küldtek be alkotásokat. Nagyon szépen köszönjük ennek a 16 embernek azt, hogy szakított pár órát / percet idejéből és megmutatta nekünk, hogy ő hogyan látja Marosludast.

Mi következik: A beküldött alkotások megtekinthetők web és facebook oldalunkon, bárki megoszthatja és "lájkolhatja" őket. Május 30-án (szombat) este 8 órakor összegezzük a lájkok számát, ezek 20%-ban járulnak hozzá a végeredmény kialakulásához. 
Az alkotásokat kiértékelő zsűri négy tagból áll, ők: Hajdu Hilda, Fekete Kovács Levente, Kiss Róbert és Puskás János. A zsűri tagjainak a véleménye 80%-ban befolyásolja a végeredményt. 

A díjkiosztó eseményre június 1-én hétfőn, 18 órai kezdettel kerül sor a Marosludasi Református Egyház Közösségi Központjában (Református templom melletti épület). Minden kedves versenyzőt és támogatót szívesen látunk az eseményen.

Végül, de nem utolsó sorban köszönetet szeretnénk mondani támogatóinknak: Poli Izo kft, Eurosystem kft, Prima Impex kft, Szép Sándor Béla, Fekete Ferenc, Hajdu Róbert Lajos, Grafit Design. Nélkülük ez a esemény nem jöhetett volna létre!  

Most nézzük a beérkezett alkotásokat (beküldési sorrendben):

1
Török Sándor


2
Kocsis Heidi


3
Halmágyi Csilla-Csedén


4
Pethő Ildikó


5
Bükkösi Beáta


6
Kiss Szilárd


7
Aszalós Barnabás


8
Aszalós Renáta


9
Szántó Orsolya


10
Ferenczi Renáta


11
Kali Anna


12
Tolokán Hermina Andrea


13
Jakab Ibolya


14
Szántó Anna


15
Téglás Andrea


16
Szántó Réka


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése