kedd, szeptember 03, 2013

Szabadidőközpont épül a város határában

Szász Balázs azon üzletemberek közé tartozik, akik nem szeretik a publicitást. Pedig nagyon sokat lehetne írni vállalkozásairól, amely ek nemcsak Marosludason és környékén, hanem távolabbi településeken, például Marosvásárhelyen is ismertek. Hiszen a finom Sasu-kenyeret a megyeközpontban 21 üzletben árulják. S nemcsak a kenyeret, hanem a finomabbnál finomabb házias jellegű süteményeket is. Nemcsak a kenyeret sütik a saját pékségükben, hanem a búzát is a saját malmukban állítják elő.

– Ami jól megy, arról nem kell írni, az emberek úgyis tudják, milyen terméket állítunk elő. Inkább beszéljünk arról, hogy milyen új beruházásba kezdtünk – mondta a vállalkozó.
A város Vásárhely felőli határában májusban kezdték egyengetni a földet, a „hegyet leradírozták”, az óriási gödröt betemették. Ezen a helyen és a hozzá tartozó tízhektáros területen szabadidőközpontot alakítanak ki, ahol panzió, sportpályák, halastó, strand, úszómedencék lesznek és egy esküvőszervezésre alkalmas óriássátor.
Az építkezéshez 26 engedélyt kellett beszerezni, ami korántsem ment zökkenőmentesen. A beruházás értéke 3,5 millió euró körüli.


Forrás: Népújság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése