vasárnap, november 10, 2013

2 éves a "Marosludas Oldala"


A "Marosludas Oldala" létrejöttének immár második évfordulóját ünnepli és ennek alkalmával egy kis "ráncfelvarráson" esett át, amely eredményeként teljesen megújult arculattal, színvilággal várja ezentúl olvasóit. A megújulás jegyében az olvasók városunk időjárásáról is értesülhetnek az új Időjárás menüpontra kattintva.  

Az elmúlt év eseménydúsnak bizonyult a város magyarsága számára, végre helyére került a város első magyar vonatkozású köztéri jelképe, a Petőfi szobor, a város kulturális életét humorest, táncszínház előadások vagy farsangi és szüreti bálok tarkították, a helyi érdekképviseleti szervezet vezetősége is megújult. Ezekről az eseményekről és sok, sok másról  olvasóink oldalunkról tájékozódhattak. 
Az elmúlt egy évben városunk történelmét bemutató cikksorozat is megjelent, valamint interjú sorozatunk is folytatódott.

Továbbra is lehet "lájkolni" facebook oldalunkat, ahol azonnal értesülhetnek városunkról szóló hírekről és újdonságokról, és természetesen véleményt is nyilváníthatnak:


Felhívjuk azon kedves olvasóink figyelmét, akik fantáziát látnak marosludasi témájú cikkírásban, fotózásban, filmezésben, hogy oldalunk továbbra is szívesen publikálja ezeket. Elérhetnek minket a marosludas@yahoo.ro email címen vagy facebook oldalunkon.

Egy hasonlóan eredményes évet kívánunk !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése