kedd, május 18, 2021

Jó minőségű lakások – új tömbházban

Ezelőtt két és fél évvel a Zăvoiului utcában épülő tömbházhoz látogattunk el. Azóta elkészült a hatemeletes épület, több lakásba már be is költöztek. A beruházásról az építővel, Molnár Jenővel, a Poli Izo Construct Kft. vezetőjével beszélgettünk.

– A tömbház magánbefektetésként épült fel, Dée Gyulával vagyunk társak, azzal a vállalkozóval, aki az E60-as országút melletti szállodát építette. A társasházban 37 lakás van, földszintjén üzlethelyiségek lesznek kialakítva. A lakások egy részét értékesítettük, eddig 13 lakás kelt el, a múlt héten újabb négy eladására kötöttünk szerződést – mondta Molnár Jenő.

 A lakások típusát tekintve, ezek többfélék, kisebb-nagyobb alapterületűek. A hasznos felület lakásonként 56 négyzetmétertől 102 négyzetméterig terjed. Vannak 9 és 30–60 négyzetméteres erkélyűek is. Az épületben felvonó működik.

A lakásárak – az alapfelület függvényében – változnak, 46 ezer eurótól 80 ezer euróig terjednek. A legkisebb és legolcsóbb lakásban nappali, konyha, hálószoba, fürdő és egy 9 négyzetméteres erkély található. A legnagyobb lakásban egy nagy nappali, két hálószoba, egy konyha, két fürdő, egy öltöző, egy kamra és egy 15 négyzetméteres erkély van. A hatodik emeleti luxuslakásnak 100 négyzetméter hasznos felülete és 60 négyzetméteres erkélye van. A legnagyobb lakások egyelőre nem eladók. A többi lakás iránt van érdeklődő, az építőnek nem kell attól tartania, hogy nem adódnak el. A tömbházhoz parkoló tartozik, amit a lakók megvásárolhatnak.

A tömbházat földrengésbiztosra építették, nagyon jó minőségű építőanyagok felhasználásával, kifogástalan kivitelezéssel, megfelelő vastagságú falakkal, jó
hang- és hőszigeteléssel. 

Forrás: Népújság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése