hétfő, február 08, 2016

Venczel Szilárd-Barna a Békés-Drén KC csapathoz igazolt

Tavaly ősszel beszámoltunk két marosludasi fiatal sportoló pályafutásának alakulásáról. Közülük Venczel Szilárd-Barna az év elején, január 7-én, átigazolt a fogarasi CSM-től a magyarországi NB I/b-ben szereplő békési Békés-Drén Kézilabda Club-hoz.

A magyarországi csapat és a marosludasi játékos között már másfél éve léteztek kapcsolatok, de eddig egy átigazolás sérülés és bürokrácia miatt meghiúsult. 

"Januárban beszéltem a Békési Drén KC edzőjével, aki ajánlotta hogy jöjjek a békési Drén KC csapatába. Számomra ez egy nagy kihívás volt, de én mindig is szerettem a kihívásokat és elfogadtam az ajánlatot. Igyekszem hamar beilleszkedni az új csapatba, hiszen itt teljesen más a kézilabda mint Romániában, mas rendszer van, de szerintem sikerülni fog. Ez volt az egyik vágyam, hogy magasabb szinten tudjak kézilabdázni, most sikerült, de természetesen még nagyobb szinten is szeretnék kézilabdázni. Két évre írom ala a szerződést. Az előző csapatommal a CSM Fogarassal közös megegyezés alapján szerződést bontottunk." - számolt be oldalunknak karrierjének újabb lépéséről Venczel Szilárd-Barna.

Sok sikert kívánunk neki az új csapatánál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése