szerda, november 28, 2012

Megkérdeztük (Népújság)


 – Mit várnak az új városvezetéstől?
Albert Orsolya: – Eddig elégedett vagyok a munkájukkal. Amit megígértek, azt elvárjuk tőlük. Azt szeretnénk, hogy az úszómedencét fejezzék be, mert ott áll félbe-szerbe. Fontos lenne, hogy a nagy parkot rendbe tegyék, mert a lakóknak szükségük van a rendezett zöldövezetre.
Bíró Ibolya: – Az Andrássytelepen lakom, én még semmi rendkívülit nem látok a városban. A telepen sok a tennivaló, rosszak a járdák, az utakat is javítani kellene, a kultúrotthonra is ráférne a tatarozás. Minden szinten lehetne még jobbítani a lakosság érdekében.
Bíró József: – Munkahelyek kellenének. Ez lenne a legfontosabb. A fiam, aki sportegyetemet végzett, profi csapatnál focizott, négy hónapja keresi a munkát, és sehol sem talált. Most sikerült valahogy elhelyezkednie, de nem helyi, hanem egy iaşi-i cégnél.
Révész János: – Örülünk, hogy fiatalítás történt, reméljük, hogy meghallgatásra találunk. A városi közszállításon kellene javítani, hiszen csúcsforgalomban, amikor félóránként közlekednek a buszok, nagyon zsúfoltak a járművek. Szombaton emberölés van.
Forrás: Népújság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése